Værdigrundlag

Mediaplanner arbejder i det daglige ud fra én enkelt værdi - Troværdighed.

Troværdighed overfor vores kunder i vores løsning af opgaver og aftaler, men med et mål om at troværdigheden er gensidig, for at sikre merværdi og et godt og professionelt samarbejde.

 

 

 

Om Mediaplanner

 

Mediaplanner er et lille specialiseret mediabureau som startede i 2008.

Bureauet ejes og ledes af Lau Tuxen som har mange års erfaring, blandt andet fra TV 2, med salg, indkøb, analyse og optimering af medier på tværs af platforme.

Vi løser langt de fleste opgaver selv, men har også et stærkt netværk af kompetente underleverandører, som sikrer vore kunder den bedste løsning på deres kommunikations- og medieopgaver.

Mediaplanner er nomineret af TV 2, SBS og Viasat hvilket betyder at vi er godkendt til at indkøbe direkte på disse mediers platforme, på vegne af vores kunder.

 
 

Mediaplanner|Frejasvej 15D|6000 Kolding|Tlf 40 81 72 66 - 70 70 12 44| info@mediaplanner.dk |CVR 31679842

 
Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
Forside Kontakt SITEMAP:VelkommenOm MediaplannerProdukterFilmproduktionMission & ValueKontaktSeo (IKKE SLETTE!!)