Værdigrundlag

Mediaplanner arbejder i det daglige ud fra én enkelt værdi - Troværdighed.

Troværdighed overfor vores kunder i vores løsning af opgaver og aftaler, men med et mål om at troværdigheden er gensidig, for at sikre merværdi og et godt og professionelt samarbejde.

 

 

 

Mission og Value Proposition

 

Mediaplanners mission og valueproposition er:

Mission

Vi vil øge vores kunders tryghed og mediekompetence i forbindelse med deres medieinvestering i de elektroniske medier i almindelighed, og TV i særdeleshed. Vi vil gøre de komplicerede processer enkle, ved at styre vores kunder sikkert igennem forløbet fra start til slut.

Value Proposition

Vi arbejder for at vore kunder opnår større synlighed, dækning og effekt af deres medieinvestering i de elektroniske medier. Det gør vi ved at behandle hver enkelt kunde individuelt med fokus på deres behov, budgetter og mål for derigennem at sikre omkostningseffektivitet og afkast af medieinvesteringen.

 

 
 

Mediaplanner|Frejasvej 15D|6000 Kolding|Tlf 40 81 72 66 - 70 70 12 44| info@mediaplanner.dk |CVR 31679842

 
Copyright © MediaDirekt 2007 - All rights reserved - Google Adwords WebShop Onlineshop CMS webshop   SEO cms hjemmeside Søgemaskineoptimering CMS SponsorLink nemCMS eHandel eButik  NetShop NetHandel NetButik cms systemOnlineButik  InternetHandel InternetButik WebButik online markedsføring Content Management System søgeoptimering
Forside Kontakt SITEMAP:VelkommenOm MediaplannerProdukterFilmproduktionMission & ValueKontaktSeo (IKKE SLETTE!!)